Kirre

Vi får möta Kirre och de olika professionella människorna inom socialtjänst, förskola och skola som involveras i hans liv - en roman men också en fackbok med stort djup. Läs mer I många yrken möter man de trasiga barnen utan att egentligen ha någon djupare kännedom om deras livsvillkor. Barnen bara finns där tillsammans med alla de andra, de som lever välordnade liv och som får sina behov av kärlek och trygghet tillgodosedda. När problemen tornar upp sig kommer kraven på att den som stör måste bort. Men det finns andra möjligheter. Om författarna Gunilla O. Wahlström är lågstadielärare med en rad påbyggnadsutbildningar i USA och England i konflikthantering samt handledarutbildning och utbildning i psykosocialt arbetssätt inom S:t Lukasstiftelsen. Gunilla O. Wahlström är välkänd som föreläsare, handledare och författare.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A

Ann-Sofie Jaredal

2014-10-06

Betyg

Mycket tänkvärd bok som borde kunna väcka medkänsla ur en sten.

L

Lilly Mellwing

2014-04-16

Betyg

Otroligt stark bok! Gillade verkligen att man inte bara får läsa om Kirre ur hans ögon utan även ur mammans, fosterföräldrarna, lärare, socialsekreterare och många andra.

Rebecka Angelin

2013-11-25

Betyg

Läste den i skolan när jag hade projektarbete och det handlade om barnmisshandel.

E

Emma Kindholm

2013-01-28

Betyg

Gillar mycket! Bra skrivet. Kan kännas lite för "by the book" men stör inte mig.

Lisa Johansson

2011-08-22

Betyg

Vi hade den här boken som läxa i skolan och fick därför bara läsa 2-3 kapitel i taget. Jag hade annars kunnat streckläsa den. Boken väcker många starka känslor och många gånger kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Mycket läsvärd.