Kimchi och andra koreanska rätter

Lim, Byung-Hi

| 2014

Flag from sv

4


Utsedd till Bästa asiatiska kök för böcker utanför Asien i Gourmand World Cookbook Awards. Årets Svensk Måltidslitteratur 2014 i kategorin Etniska kokböcker. "Bäst just nu." Annika Leone, Expressen "Denna kokbok har använts och kommer att användas flitigt i mitt hem." Carl Johan Hjerpe, Skaraborgs-Allehanda Det går inte att föreställa sig Korea utan kimchi. I tusentals år har de syrade grönsakerna varit fullkomligt oumbärliga vid måltiderna. I Korea är kimchi så mycket mer än mat den är nationell kulturklenod, universell hälsokost och en del av den koreanska identiteten. Koreaner är som besatta av god mat och familjen Lim är inget undantag. I två generationer har de bevarat kimchins stolta tradition på restaurang Arirang i Stockholm. Boken innehåller familjens populäraste recept både vanliga och ovanliga kimchirecept, koreansk husmanskost och den ständigt återkommande...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok