Efter kidnappningen i Spela falskt har Kim lidit av panikångestattacker. Det är inget hon vill prata med någon om. Men ibland tar de bara överhanden. Basketlaget ska iväg på läger, de åker tillsammans med killaget. Jacks lag. Jack är Kims jobbiga granne som tror att han är bättre på basket och bäst på allt överhuvudtaget. Några dagar innan de sticker iväg ser Kim en bil som kör förbi, det är en kvinna i baksätet, hon vinkar men sen är bilen borta. Kim får en underlig känsla att allt inte står rätt till. Men sen intalar hon sig att det är inbillning. Att hon är extra känslig efter allt som hänt. Men fler händelser är konstiga. Kim kan inte låta bli att fundera på om det finns något samband. Det visar sig att det finns ett samband. Kim råkar hamna mitt i en traffickinghärva och det är fara både för hennes och kompisen Sassas liv. Anna Vikström belönades 2007 med Hans Peterson-stipendiet för...
2011-04-01
Den här boken handlar om en tjej som heter Kim. Kim och hennes bästavän Sassa spelar basket tillsammans och så ska dom på basketläger men just då blir Sassa jättesjuk och måste stanna hemma. Men Kim åker ändå och blir då bra kompis med Elsa som också spelar basket. Kim spelar i ett tjejlag och tillsammans med dom så är det ett killag med på lägret. Där spelar Jack , Kims granne och hans kompisar. När lägret är slut så blir Elsa och Kim bjudna på fest hos Raffe. Kim dricker lite för mycket och blir illamående så hon går ut och där hör hon en man prata i telefonen om intressanta saker. Sassa blir friskt och då börjar hon och Kim spionera på den här mannen som Kim hade hört efter festen. Sen blir det bara fler oc h fler män inblandade.
Jag gav den här boken fyra stjärnor för att jag tycker om spännande böcker och den här boken var väldigt spännande. Det hände spännande saker hela tiden och så var det romantik med och det är oftast bra med romantik i böcker.
2011-03-11
Det handlar om en tjej som gillar att spela basket. Hennes tjejlag och ett killlag åker på tunering och sen dagen dom skulle åka hem spelade dom tävlingar mot andra lag och så vann båda lagen och alla var glada På bussen blir Kim och hennes kompis bjudna till ett disco och så går dom på den så när dom är där börjar en kille ta tag i hennes midja och så säger han åt henne att dansa men hon vill inte. så går hon ut och så spyr hon i en buske och så ser hon en bil med registringsnumer kim 145 och så tyckte hon att den bilen var mystisk så sen gick hon hem och då var den en lapp innanför dörren och så stog det att hennes mamma och pappa var på bio så hon var ensam hemma så hon vart jätte rädd och sen ringer det på dörren.
Jag tyckte den var bra för den var spännande i början och så blev det bara mer och mer spännande för varje kapittel. Och det var bra att bilen hade rigistreringsnumer som kim 145 för då kommer man ihåg att hon heter Kim.