Killing yourself to live

Klosterman, Chuck

| 2005

Flag from en

147


For 6,557 miles, from New York to Mississippi to Seattle, Chuck Klosterman decided to chase rock n roll and death across a continent. 21 days later, after three relationships, an encounter with various cottonmouth snakes, and a night spent snorting cocaine in a graveyard, Klosterman started to order his thoughts on American culture and the meaning of celebrity.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Tommy -

2014-04-25

Betyg

En trevlig bok, skriven med en stor portion humor och självironi. Det är dessutom väldigt intressant för musiknörden att grotta ner sig i detaljer.

Maria Sundin

2010-04-16

Betyg

Hade höga förhoppningar av ngn anledning. Men jag blev besviken.

Victoria Wendel

2009-10-21

Betyg

Om man överhuvudtaget inte har någon koll inom musik, media, amerika och samhället överhuvudtaget; läs inte denna bok.

Denna bok skrevs för och av honom själv. Att få läsa och ta del av hans resa, hjärta och tankar känns previligerat. Denna bok var enastående och helt för fan underbar.

Jag kommer läsa denna flera gånger om och om igen; och skratta.
Det gäller att ta allt med en nypa salt och inte tänka efter. Hänger du inte med från början? Läs en annan bok. Denna är inte för alla.

Fy fan vad bra boken var. Kände igen mig i allt. Dock skulle jag aldrig få för mig att knarka på en kyrkogård.

Chuck Klosterman är ett geni. Precis när jag fick för mig att det var slut på såna här på Tellus, så hittade jag denna bok.

marre marre

2009-05-23

Betyg


Jag såg fram emot att läsa en bok där författaren följer kända rockstjärnor som dött alldeles för tidigt. Jag trodde jag skulle få veta mer om dessa rockstjärnor och deras liv.

Det vi istället får läsa är författarens bilresa genom USA och hans liv och hans problem med olika tjejer. I bakgrunden kommer dessa rockstjärnor in i bilden men de försvinner lika snabbt igen till förmån för författarens kärleksbekymmer. Skittråkigt rent ut sagt.

Det finns säkert humor i boken, om man känner till USA och dess företeelser och om man känner till okända artister man aldrig annars hört talas om.

Vissa partier är smått intressanta men annars, göm och glöm