Kidnapparen

Roberts, Nora

| 2017

Flag from sv

37


Tonåriga Alice Bodine är trött på alla krav som hennes omhuldande familj ställer och på att ständigt jämföras med sin perfekta syster Maureen. På systerns bröllopsdag rymmer hon från familjens gård för att prova på ett liv i frihet. Två år senare återvänder hon ångerfull till sina hemtrakter. Men på vägen hem blir hon kidnappad och bortförd, och förlorar allt hopp om att någonsin återse sin familj igen.Tjugofem år har gått. Maureen lever tillsammans med man och tre barn ett gott liv på familjens gård, men saknaden efter Alice och frågorna kring hennes försvinnande är ständigt närvarande. En dag hittas en medtagen och svårt misshandlad kvinna vid sidan av vägen. Kvinnan förs till sjukhus och visar sig vara den försvunna Alice. Nu börjar hennes långa väg till tillfrisknande, acceptans, läkande och förlåtelse. Samtidigt är hennes kidnappare på fri fot.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

En mycket bra bok! Läs gärna min blogg. Mikanmela.wordpress.com

Minna Matson

2018-01-29

Betyg

För lång, för naiv och helt enkelt lite för mycket på ett mindre bra sätt. Lite för många personer för att fastna vid någon, men vackra miljöer.

Betyg

Alldeles för lång utan diekt handling. Tyckte om miljön där historien utspelas.

V

Villivonkansbooks

2018-01-05

Betyg

Alice, 18 år gammal försvinner från familjens gård i Montana. Tjugofem år senare är det Alices systerdotter Bodine som styr på gården. Ingen pratar längre om Alice, men saknaden finns alltid där. En dag hittas en medtagen och misshandlad kvinna efter vägen.
Kidnapparen är en klassisk Nora Roberts-roman. Skrivsättet med kärlek, lite spänning och en del förutsägbarhet finns med. Bokens handling utspelar sig på en ranch i Montana, ett sånt ställe jag alltid drömt om att få besöka någon gång. Evig hästnörd som jag är, gillar jag att det är en hel del hästar och stallarbete med i boken. Kan tycka att boken var i längsta laget, hade inte gjort något om den kortats något och blivit lite mer drivande framåt istället. Kidnapparen är en underhållande roman, gillar man Nora Roberts övriga böcker, så gillar man även denna!

Jasmina <3

2018-01-04

Betyg

Super duper bra bok 😊👍