Ketchupmamman - Saker jag inte vågat berätta för BVC

Lindell, Karin

| 2009

Flag from sv

13


Att vara förälder innebär att ständigt ställas inför svåra val. Ska du ta hem bebisen från BB i babyskydd, eller ska du bära hem den i egenknypplad bärsjal? Eller ska du kanske stanna på BB tills ungen kan gå hem själv? Ska bebisen få äta när den vill, när du vill, eller kanske när svärmor vill? Utgör ketchup en hel kostcirkel och är det OK om det är allt barnen får i sig till lunch? Den här boken är absolut inte till för att hjälpa dig med alla val. Den är till för att få dig att skratta igenkännande, medkännande eller bara förvånat (om du ännu inte hunnit få några egna telningar att experimentera på). Boken är baserad på Karin Lindells uppskattade krönikor i BLT samt hennes populära blogg på Allt om Barn-sajten.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Victoire Marcel

2017-03-05

Betyg

Jag är absolut inte i rätt målgrupp för denna, men jag älskar verkligen Ketchupmamman. Hon är så rolig och charmig, jag saknar hennes blogg. Jag hade glömt att jag köpt denna på bokrean, så när mitt bokpaket kom så reagerade jag med "men aww".

A

Annione H

2011-09-04

Betyg

Lite sorgset att den tog slut... En riktig karamell att suga på.
Skrattade, läste högt för maken och hm:ade igenkännande här och där.

Tove Holmgren

2010-05-17

Betyg

Den absolut roligaste bok jag någonsin läst. Jag har skrattat så jag har gråtit, både av igenkännande och av de skillnader men ändå likheter som Karin Lindell beskriver. "Ketchupmamman - Saker jag inte vågat berätta för BVC" är inget annat än ett mästerverk.