Kejsaren

Buthler, Dan

| 2018

Flag from sv

69


Livet börjar äntligen att arta sig igen för psykopaten Christopher Silfverbielke. Han har lyckats att ta sig från tillvaron som gigolo till en äldre amerikansk mångmiljonärska. Men han behöver fortfarande pengar och genomför därför sin mest ondskefulla idé hittills.Den numera slitne kommissarien Jacob Colt bestämmer sig för att det enda sättet att stoppa Silfverbielke är att döda honom. Tillsammans med Hector Venderaz sätter han planen i verket. På en ö i Stilla havet drabbar de samman.Den åttonde boken i serien om psykopaten och seriemördaren Christopher Silfverbielke. Har man läst de andra är den ett efterlängtat måste . Har man inte läst de första sju är det dags nu. Karlstads-Tidningen, om UppståndelsenBara några steg in i romanfiguren Christopher Silfverbielkes obskyra värld [ ] kommer jag att tänka på Christian Bale som aktiemäklaren Patrick Bateman i filmen...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

P

Per Westin

2023-01-09

Betyg

Nu har jag läst hela bokserien om Silfverbielke. Anledningen till att jag fastnade från början var att den började väldigt bra, välskriven, spännande och genomtänkta. De här sista böckerna känns som de är skrivna helt utifrån ett pengasyfte och helt utan hjärta och hjärna. Det finns en handling, delvis spännande men oftast högst osannolik och rätt "enkel". Det finns ingen finess i skrivandet. 1/4-del av boken består av en återblick/summering. Nä, jag är glad att bokserien är över och jag kommer passa mig för att läsa fler böcker av de här författarna. De har sålt ut sig i mina ögon.

Ursula Stålhandske

2021-01-10

Betyg

Fortfarande spännande intriger kring huvudpersonen. Jag tyckte dock att avslutet här blev lite hastigt.

M

Maria B

2020-07-28

Betyg

Lyssnat på ljudboken. Kan inte låta bli att ryckas med och vilja fortsätta lyssna, men med en stor skopa avsmak. Extremt våldsamt och inriktat på sex, våldtäkter och droger. Kan inte låta bli att undra hur författarna kommer på allt...

H

Helena Emanuelsson

2018-09-25

Betyg

alltid lika bra

V

Valentina

2018-08-23

Betyg

Silfverbjelke is back! Här är han åter i toppform, psykopaten som man bara älskar att hata, men älskar ändå! Drama blandat med humor, mycket välskrivet!
Har du inte läst serien så måste du göra det nu!

G

Gorba Tjov

2018-07-27

Betyg

Känns som om det räcker nu. Övervåld i överflöd.

A H

2018-06-01

Betyg

Det var i grevens tid.

Ann Simonsson

2018-05-30

Betyg

Äntligen ett slut på serien. Inte ett slut som jag hade hoppas på men nu lämnar jag psykopaten. Tack Dan Buthler tack Stefan Sauk.