Kathy Knight

Lee, Sandra

| 2005

Flag from sv

13


Hannibal Lecter i När lammen tystnar är en påhittad person. Kathy Knight är det inte. På handlingarna i Kathy Knights fängelsemapp står skrivet: Livstidsstraff utan möjlighet till benådning eller förtida frigivning. Hon är duktig på att laga mat men fängelseköket lär aldrig efterfråga hennes tjänster. Hon har begått ett brott så bestialiskt att det är svårt att klä i ord. Hon dödade sin man med 37 knivhugg. Hon flådde liket. Hon styckade hans kropp. Hon kokade hans huvud och serverade det som middag till hans barn. Vem är då detta odjur? Katherine Knight föddes 1955 i en sömning australiensisk landsortshåla. Hennes pappa var slaktare. De flesta i Aberdeen arbetade på slakteriet. När Katherine var 16 debuterade hon som styckarlärling och visade god fallenhet för yrket. När hon var 18 gifte hon sig med en långtradarchaufför. Äktenskapet förmörkades av Katherines svartsjuka och hätska...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cissi Rosenqvist

2010-07-22

Betyg

Helt okej bok men tanken på att vartenda ord i den ska vara sann är fruktansvärd. Hur kan någon utföra det dåd som Kathy Knight gör? Helt obegripligt!

Annica Bark

2010-05-25

Betyg

Jag fick läsa denna i etapper, det var för jobbigt att ta åt sig hela boken på en gång. Man förstår inte hur denna ondska är möjlig. en bok som man bär med sig länge efter den är slut.