Karin Franssons bästa : från vintergrytor till sommargrönt

Fransson, Karin

| 2011

Flag from sv

2


Örter och natur inspirerar Karin Fransson till smakfulla rätter. Karin Fransson i sin tur gör människor lyckliga med sin mat och inspirerar dem att laga egen mat, helst med mycket örter. Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present! Karin Fransson växte upp i Tyskland men är sedan många år bosatt i Sverige, närmare bestämt på Öland. Där driver hon tillsammans med sin man Hotell Borgholm, vars restaurang är en av de 24 bästa i Sverige enligt White guide. Hon medverkar också i radioprogrammet Meny. 2007...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok