Kaninjägaren

Kepler, Lars

| 2016

Flag from sv

170


Joona Linna är tillbaka! Kaninjägaren tar vid där den enorma succén Stalker slutade Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent. Du vet aldrig vad ödet har i beredskap för dig, vad som kommer att hinna ifatt dig om du inte börjar springa nu. Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jättespännande med otippade vändningar, gick i stundtal inte lägga ifrån sig boken.

L

Lena

2w

Betyg

.

Erica S

2w

Betyg

En bladvändare men inte samma tempo som de föregående. Men den var svår ändå att inte sluta läsa. Kapitlerna är väldigt korta så det e enkelt att avsluta. Men själva boken var lättläst och väldigt lätt att komma in i boken

Betyg

Spännande, lättläst och hemsk. Boken är lätt att komma in och jag har svårt att lägga ifrån mig boken! En av de bättre i serien. Dock jag något i slutet men jag vet inte riktigt vad?!

Betyg

Som tidigare Kepler är denna en uppbyggd med lägre tempo i början som sedan eskalerar mot slutet.
Kul att Saga Bauer får ta mer plats i denna del. I talboksvarianten läser Jonas Malmsjö som är 5-stjärnig!

Betyg

Det är få spänningsromaner som jag är intresserade av, Keplers hör till dessa utvalda som verkligen fångar mig. Denna är inget undantag, men inte heller deras bästa. Mest intressant är det faktiskt att följa Joona Linna och Saga Bauer... själva mordhistorian är i denna bok inte lika intressant för mig. Glad dock att den inte var så simpel som jag ett tag trodde...

Mycket bra bok

bra bok

Betyg

Ok, en bladvändare absolut. Men det kändes ändå mer som en film än bok. Och vissa scener lite onödigt detaljerat beskrivna och andra onödigt råa.
En stark trea.

Betyg

Blodigt o kletigt som sig bör. Spännande, för all del men jag känner att det börjar bli lite mycket samma sak. Blir det en till bok? Kommer jag läsa den? Osäker

Betyg

Ruskigt otäck, men fantastiskt bra! En av författarnas allra bästa böcker om Joona Linna. Jonas Malmsjö presterar på topp som uppläsare.

Anita H

9w

Betyg

Spännande som alltid. Rekommenderas!

Mrs SHE

9w

Betyg

Jag tycker om karaktärerna och intrigen men tempot växlar och i bland känns det mest konstruerat och inte äkta i dialoger och relationer. Och varför finns det så få författare som orkar skriva ett ordentligt avslut? Nåväl, den får en 3:a i betyg men det är ingen finlitteratur utan passar bäst i hängmattan ^^.

Betyg

Våra Hollywood wannabies är tillbaka igen och är sämre än någonsin. Bedrövlig smörja!

Betyg

Bra spänning och högt tempo. Stark 4:a men Joona Linna har varit ännu vassare i tidigare böcker. Kunde varit lite mera kondenserad då det blir lite många sidor till slut. Men som helhet mycket läsvärd och svår att lägga ifrån sig.

Monica Helmersson

2016-11-10

Betyg

Började spännande mitten var seg slutet långdragen inte den bästa av Keplers böcker.

H

Hanna Högman

2016-11-09

Betyg

Det var ingen deckare, det var en actionfilm rakt igenom. Några små försök till en kryp-under-skinnet känsla men tyvärr lyckades det inte denna gång.

Anna Johansson

2016-11-09

Betyg

Nja, både ris och ros. Roligt att få fortsätta att följa Joona Linna och handlingen är relativt spännande, men det håller inte riktigt hela vägen. Får ingen kontakt med karaktärerna och stundtals känns story tunn, så det blir tyvärr inget högre betyg än en trea dock ser jag fram emot uppföljaren.

J

Jessica Appelqvist

2016-11-06

Betyg

Definitivt en av dom bästa keplerböckerna.

B

Björn Math

2016-11-05

Betyg

Läsvärd

Britt-Marie Kullin

2016-11-02

Betyg

Kaninjägaren är den sjätte boken i serien om Joona Linna av Lars Kepler. Jag har läst alla dom fem tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Här är länkar till mina recensioner av dom: Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, och Stalker. (Jag har även läst den fristående boken Playground av Lars Kepler, och länkar även till den).

Kaninjägaren var även den en mycket bra bok, dock tyckte jag inte att den var riktigt lika bra som den förra boken, Stalker. Vet egentligen inte riktigt varför jag tycker så, men den fångade mig inte på samma sätt som den tidigare boken.

Men jättebra var ju ändå boken, som var spännande, blodig, välskriven och lättläst. Precis som dom tidigare böckerna.

Så jag kan absolut rekommendera boken till alla som har gillat Lars Keplers tidigare böcker. Och även till er som inte har läst författarens tidigare böcker. Men som alltid när det gäller böcker i serier, så tycker jag att man ska följa serien från början.

klas heurlin

2016-11-02

Betyg

Boken är ojämnt skriven. Korta perioder dåligt skriven och obearbetad varvat med riktigt intressanta kapitel mot att de tidigare legat på en jämn hög nivå. Betygstanken varierade under läsningen mellan 3-5. Det som ändå ger den full pott enligt min mening är slutet, intrigen och de olika perspektiven och twisterna som gör den riktigt jävla bra!

C

Carina Carlin

2016-10-30

Betyg

Keplers sämsta bok enligt min mening. Boken griper aldrig tag i en utan ibland lyssnar jag bara slentrianmässigt.

Marina Pedersen

2016-10-26

Betyg

Kanon