I Tusenvärld har varje människa en skaparkraft - en kreativ förmåga som kan användas för att skapa skönhet och bekämpa mörkret. Skaparkrafter är en antologi med vinnande tävlingsbidrag av unga författare och illustratörer som har läst Kampen om Tusenvärld och med sina egna kreativa förmågor byggt på dess fantasivärld. Bokeninnehåller bland annat: - Kortromanen Flyktingprinsen, skriven av författaren Joseph A. Davis utifrån idéer från vinnarna i tävlingen Tänka - Nya illustrationer av illustratören George Rosvall - Dikter och andra texter av vinnarna i tävlingen Skriva - Illustrationer av vinnarna i tävlingen Teckna Välkommen att kliva in i en värld där konst blir levande och striden rasar mellan kreativitetens ljus och förstörelsens mörker. Välkommen in i Kampen om Tusenvärld. Författaren har skapat en magiskt spännande värld med djupa karaktärer och ett stort äventyr. Karaktärerna...
Nu fick Nova och jag chansen att läsa från Kasirs sida, när han kom till Sverige.
Det var verkligen inte lätt att vara Kasir! Först så saknar han språket, sen kulturen som är så olik hans egen.
Nova hade många frågor som vi diskuterade under tiden vi läste.
Del två av boken var absolut underbara dikter och teckningar av elever som läst boken, antagligen alla böcker om Kasir! Vi absolut bara älskar dessa böcker!!! Nova och jag enades om ett betyg,
5 av 5!❤️