Kajsas värld

"Krönikorna är dråpliga, roliga, vassa och högst personliga." Annika Jankell, Må Bra I Kajsas värld är inga frågor för stora. Eller för små. Är till exempel en degblandare en lyckad Alla hjärtans dag-present? Hur sexigt är det med lösmustasch? Vad har Carl Philip för mejladress? Och är det verkligen sant att författaren själv varit toppmodell i Milano? I den här boken finns många frågor. Men mycket få svar. Välkommen till Kajsas värld. "Jag kände igen mig i nästan allting ? den är väldigt rolig och jag skrattade högt." Efter Tio, TV4 "Det är väldigt underhållande. Det är fyndigt och knorrigt och det är iakttagande hela tiden." Gomorron Sverige, SVT "Kajsas Värld är toppenlektyr att gona sig med i hängmattan." Tove

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Carin Lundberg Papp

2013-04-22

Betyg

Varför har denna boken bott oläst i min bokhylla så länge? Den är ju underbar!

Anna Renström

2011-08-30

Betyg

Njä, inte så kul. Eller intressant.

Charlotta CG

2010-10-20

Betyg

Jodå, jag skrattar en hel del här och dessutom nämner hon min farfars bok som en gammal familjefavorit. Dock var det när jag läste just den biten som det gick upp för mig att boken är en samling av de krönikor jag redan läst av henne i tidningen. Men skratta får jag som sagt göra och tänka till ibland också. Kajsa är en sådan jag tror det skulle vara hur intressant och kul som helst att ha som kompis.

Mia Dahlstrand

2009-08-16

Betyg

2007-06-03
Samling av krönikor. Rolig och igenkännande. Bättre en hennes romaner.

Cecilia Johansson

2009-06-14

Betyg

Lite smårolig krönikebok. Skrattade en del när jag läste den.

K

Karin Karlsson

2009-06-12

Betyg

En bok full med krönikor som är mer eller mindre bra, men ändå ganska så underhållande. Man kan inte låta bli att le i alla fall. Och så är det väldigt lättläst!