Julstämning på Lyckans Gård

Matthews, Carole

| 2022

Andra delen i brittiska Carole Matthews romantiska serie om livet på Lyckans Gård!Julen närmar sig på gården som Molly Baker äger och driver. Även om hon lyckats behålla sitt älskade hem efter tidigare hot från kommunen kan extrapengar alltid behövas. Därför låter hon sig övertalas att anordna ett välgörenhetsevent för gården. Men med antisociala får och sura alpackor går det knappast smidigt! Vid sidan av kaoset ser Molly dock fram emot att fira jul tillsammans med pojkvännen Shelby och hans tonårsson Lucas. En lycklig familjejul är precis vad de behöver. Men Shelby verkar ha andra planer ?Julstämning på Lyckans Gård är en upplyftande och rolig julroman, och den andra delen i Carole Matthews älskade serie.

K

Kaffeläsaren

2022-11-29

Julstämning på Lyckans Gård är den andra delen i serien om Molly på Lyckans Gård. Nu börjar det närma sig jul och det är mycket som ska fixas på gården inför ett välgörenhetsevent som ska hållas på gården för att samla in mer pengar. Sen ska alla djuren ha sitt och barnen som kommer dit likaså. Det blir en hektisk och något kaosartad period fram till jul för Molly och alla andra på gården.

Jag blev totalcharmad av Vårkänslor på Lyckans Gård och har ända sen jag läste den längtat efter att få läsa fortsättningen. Det är så härligt att återse alla fina karaktärer som är så välbekanta att de nästan känns som ens vänner. Boken har en rapp dialog med en härlig humor som får mig att dra på smilbanden åtskilliga gånger och jag bara älskar alla knasiga underbara djur som hittar på massa hyss hela tiden. Gården och dess omgivningar beskrivs så mysigt att jag skulle vilja kasta mig dit och besöka den genast. Det här är en sån feelgood som man vill värma själen med en gråtrist och mörk november när det känns långt till både ljus och jul, den livar upp tillvaron rejält och känns som en enda stor varm kram. Djur, kärlek, komplikationer, familjeliv och engelsk landsbygd, kan det bli bättre?! Missa inte denna lilla pralin till julroman!