Julia & Jack

Lönnqvist, Anna

| 2018

Flag from sv

26


 Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana. Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Lotta Andrén

2019-02-12

Betyg

När jag väl hade börjat läsa kunde jag inte sluta. Kanske jag kände igen mig i Julia. En feel good-bok!

E

Betyg

Jag tyckte jättemycket om den här boken! Kärlek, hemligheter och vackert språk, och så mycket äkta känslor! Rekommenderas verkligen.

Marc Moore

2018-09-01

Betyg

Känns lika förutsägbar som en Hollywoodsk kärlekskomedi.
Lite väl många osannolika sammanträffanden för handlingen framåt.
Dessutom tycker jag att Jack är schablonartad och idealiserad medan Julia är menlös. Är mest en romantisk fantasi i bokform.
Ingen svensk Jojo Moyes, tyvärr.

V

Villivonkansbooks

2018-07-31

Betyg

Julia är på semester i New York med sin kärlek, nu ska de äntligen få tid att umgås ordentligt istället för små stulna stunder på hemmaplan. När de stöter på Julias ex oväntat blir inget som planerat. Julia ger sken av att att hon och Rickard lever ett helt annat liv än det de gör, det liv hon drömmer om.
🐴
Julia och Jack är en ljuvlig kärleksroman att läsa i sommar. Den är varm, mysig och totalt omöjlig att lägga ned, jag läste den från pärm till pärm på ett par timmar en kväll. Jag dras med i historien om Julia och Jack och systern Petra. Nutid varvas med små glimtar ur Julias och Jacks tidigare liv ihop, där små missförstånd blev så stora att förhållandet avslutades fast de egentligen var perfekt för varandra. Lite pinsam, lite förutsägbar och mycket kärlek med komplikationer på vägen, gör den till en perfekt bok att göra film av, tänk en romantisk komedi av den. Den filmen skulle jag vilja se! Vill ni läsa en fin och lättsmält kärlekshistoria i sommar, kan jag varmt rekommendera Julia och Jack!

Bokdjungeln

2018-07-18

Betyg

Så bra!!! Jag älskade handlingen och hur den flöt på i lagom takt. Jag drogs med i handlingen. Riktig feelgoodbok innehållade kärlek, otrohet och lyckliga slut. När man väl börjat läsa den är det svårt att sluta. Behövs inte sägas så mycket mer än : läs den!

Pia Gummesson

2018-07-16

Betyg

Balsam för själen är denna feelgood roman.Mår så gott när jag läst den här boken.Fantastiskt skriven.Vill läsa mer böcker av Anna Lönnqvist.Jag kan varmt rekommendera hennes böcker.💟

J

Betyg

Fantastisk, vacker och gripande!