Jonas bok

Maguire, Eden

| 2010

Flag from sv

50


Varken döda ? ? eller levande ? rör de sig i de odödas gränsland.Vad är det som händer på Ellerton High? Fyra dödsfall på mindre än ett år. Jonas, Arizona, Summer, Phoenix. Fyra unga, vackra människor. Varför? Oron sprider sig i staden och många frågor saknar svar.Vilken är Darinas roll? Hon plågas inte bara av sorgen efter pojkvännen Phoenix ? utan också av spöklika syner av de som dött. Samtidigt ekar dånet av vingslag oförklarligt i hennes huvud. Så blir hennes uppdrag tydligt: de döda har fått återvända till de levande för att skingra oklarheter och söka svar, ett år har de på sig. Men deras tid är på väg att rinna ut och Darina är utvald att hjälpa dem, de odöda, att finna ro ?Eden Maguire är en brittisk succé-författare som omväxlande bor i Yorkshire och i Colorado, USA, med sina två döttrar, häst, katt och hund. Detta är den första boken i en serie om fyra.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Cindy Kempe

2022-08-04

Betyg

En svag trea. Idén känns relativt unik och det fanns en del spänning i boken. Men på det stora hela kändes den väldigt omogen och inte så välskriven som jag skulle ha önskat. Vill ändå läsa vidare i serien och hoppas på utveckling.

Betyg

Mycket bra bok tycker jag så denna kan jag allt rekommendera till er andra =)

Therese Östman

2014-06-19

Betyg

Tycker denna var riktigt bra. Spännande, ville nästan inte lägga ifrån mig den. Betyg: 5

Erica S

2014-02-24

Betyg

Mycket bra bok men jag läste ut den på 1½ dag

Elin Gry

2013-02-13

Betyg

Storyn är väldigt bra, men jag stör mig på hur den är skriven. Jag hade mycket större förväntningar på den :/

Maria Lindén

2012-04-22

Betyg

En bra och spännande bok, även om den ibland kändes lite tunn och platt. Jag fastnade ändå för den och sträckläste den och ska läsa de andra böckerna i serien direkt.

Desirée Strömberg

2012-02-12

Betyg

Helt okej, inte mer. Tar bara ett par timmar att läsa och är riktigt lättläst, vilket passar bra om man som jag har sjukt mycket plugg för tillfället.

Marie Rös

2012-01-15

Betyg

Ingen höjdare alls. Trist och livlös.

M

Magdalena Johansson

2011-06-17

Betyg

Måste läsa bok två!