Jeg lukker øjnene og beder

Ahndoril, Alex

| 2024

Flag from da

Andet bind af puslespilskrimier i den nye serie, Nøgleserien, fra forfatterduoen bag Lars Kepler. Skuespillerinden Bianca Salos forlovede har begået selvmord umiddelbart før en stor teaterpremiere. Efter kun få forestillinger brød Bianca sammen på scenen, og forestillingen blev aflyst. Tre år senere skal stykket genopføres, og Bianca opdager, at hun har en stalker: hendes døde forlovede. Mens privatdetektiv Julia Stark undersøger de uforklarlige omstændigheder, slipper nogen forbi teatrets sikkerhedskontrol og ind i Biancas garderobe. Stalkeren har overskredet den sidste grænse. Alex Ahndoril er et nyt pseudonym for forfatterne bag Lars Kepler, Alexandra og Alexander Ahndoril, og markerer en ny serie af puslespilskrimier kaldet Nøgleserien. Jeg lukker øjnene og beder er anden del af den planlagte trilogi, bind 3 udkommer i 2025.

Maria De Flon

2024-08-28

Del två i Nyckelserien av paret Ahndoril. Vanligtvis brukar andra delen i serier kännas som en passage till kommande böcker men det gör inte den här! Jag tyckte t.o.m. att den var bättre än första boken, vilket inte är så vanligt.

I den här boken får vi träffa ett antal skådespelare på Dramaten varav en av dem, Bianca, har anlitat Julia för att få hjälp att hitta en stalker. Ju mer Julia hittar när hon gräver i fallet så visar det sig att mycket kanske inte är så som det ser ut att vara.

Vi får lära känna huvudpersonen Julia lite mer, vilket känns som att man som läsare får ett förtroende då Julia är mycket privat som person