Jag vill ju bara se bra ut naken : kokboken

Colting, Jonas

| 2007

Jag vill ju bara se bra ut naken r kokboken fr alla som bryr sig om sin kropp. Med 35 lckra recept p god och hlsosam mat kommer den hjlpa dig att leva ett mer hlsosamt liv. Trots den ngot skmtsamma titeln r det hr en kokbok att ta p allvar. Hlsa och kost har aldrig varit lika aktuellt som just nu, i en tid d hlsoproblem som vervikt, diabetes och hjrt- och krlsjukdomar till strsta delen beror p felaktig kost och fr lite motion. Den hr boken blir en oumbrlig motvikt till dessa problem och en ljuspunkt fr alla som bestmt sig fr att leva ett sundare liv.Bli stark, m bra, trivs med dig sjlv, se bra ut naken!Frfattare r vrldstriathleten JOnas Colting, flerfaldig medaljr i VM i lngdistanstriathlon och med ett orkneligt antal segrar bakom sig. Den hr boken r en sammanfattning av det Jonas lrt sig under en elitkarrir i en av vrldens mest krvande sporter dr...

Skrotmagnet

2009-09-21

Vi (jag och min sambo) testade att gra Coltings lyxiga omelett som kostade nstan 100 kr att inhandla ingredienser till. Trots att vi inte r ngra grottmnniskor i kket tog omelettdj#% ver en timme att tillaga, eftersom det var s mycket som skulle hackas, skljas, prepareras osv samt att den var s stor att den ltt kunde passera som LCHF-pizza. I mellansnacksidorna kommer Coltings upplxande attityd dr han undrar varfr folk inte kan lgga pengar p frsk kyckling och lax istllet fr fiskpinnar och pulvermos. Tja...ven om han har en pong s kan jag frestlla mig en heltidsarbetande ensamstende mamma vars primra behov r att maten mste fram, billigt och snabbt.

Men r man en triathlet med lite mer flexibelt schema s kanske man har tid och rd att snurra ihop en 1,5-timmes omelett med frska rvaror.

I vrigt r boken inspirerande, man kan variera recepten efter egen smak om man vill.