Jag älskar dig redan imorgon

Nilsson, Moni

| 2019

Flag from sv

2


Max får inte plats i mammas knä. En bebismage är i vägen.- Tror du att vi kommer att älska den? frågar mamma och klappar sig på magen.- Magen? frågar Max.- Nej, bebisen, säger mamma. Lika mycket som jag älskar dig.- Ja, säger Max. Jag ska i alla fall älska och älska den. När kommer den?- Sen, säger mamma. Då kommer inget att bli som förut. Inget är som förut när bebisen kommer. Max längtar till Förut. Och det visar sig att det är det fler som gör: en gammal tant till exempel. Tillsammans beger de sig ditåt, mot Förut, men det är inte så lätt ... Jag älskar dig redan imorgon av Moni Nilsson och Katarina Strömgård är en lite längre bilderbok, en berättelse om att bli fler i familjen och att det inte alltid är så lätt att bli storebror som man först kan tro. Men mest är det en bok om en syskonkärlek som får växa fram...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

G

Gustavs Bokhylla

2019-10-17

Betyg

Detta är en charmig bok om att längta efter ett syskon, få syskon och sedan ändras allt. Man kanske inte riktigt var beredd på det. Kanske inte helt lätt som förälder heller att förutse hur stor skillnad det faktiskt är att ha två barn kontra ett. Boken handlar om ren kärlek och starka känslor.

Illustrationerna går så väl ihop med berättelsen.Jag uppskattar dialogerna pojken har med de olika människorna. Det skapar dialog medan man läser också.

Kan varmt rekommendera er att läsa denna fina bok.

J

Betyg

Vacker & gripande med härliga illustrationer!