Jag, jag,jag

Drougge, Unni

| 2014

"Den första Unni Drougge boken jag läste & därefter var jag FAST & har nu läst ALLT med Unni!!  Boken i några få ord: Klubbar i London, leran i Roskilde, udda sex, nya droger och psykologlinjen i Lund ? allt är till för att testas. Åtminstone en gång."  Boksidan.net Ladyred Betyg 4 Året är 1976 och den unga Sophie är på jakt efter en identitet. Vad är en tjej utan en kille? tänker hon och kastar sig in i ett förhållande med den bildsköne gossen Aron. Aron lider av patologisk samlarmani. Han samlar framförallt på skivor, och en dag kommer han hem med en kartong specialimporterade punksinglar. Båda rycks med av den larmande punkvågen som exploderar över hela västvärlden. Aron får fullt upp med att utöka sina samlingar och Sophie anammar genast punkens alla attribut. Aron ser inte med blida ögon på flickvännens högljudda och kaxiga stil. Han anmärker på hur hon ser...

Erika Hedéen

2024-10-02

Så sjukt dålig bok :(

Erika Hedéen

2024-10-02

Så sjukt dålig bok :(

Blommiga Barbro

2015-02-11

Som vanligt är Unni Drougge härligt befriande! Jag gillar själva storyn, minns flera av 70-talsbanden och fnissar till av Drougges ganska så makabra humor. Men det finns också ett allvar som i Drougges tidigare böcker. Ett allvar och en mening. Hennes vassa tunga sticker verkligen ut i ett annars så ganska tråkigt träsk av författare som alla skriver på ungefär samma sätt. Dessutom var hon en väldigt bra uppläsare! Stark fyra! Kan varmt rekommenderas!

Josefine Ejebjörk

2011-10-15

Hade en period när jag läste allt Unni Drougge, tyckte nog bara den här var OK för att jag kan inte komma ihåg exakt vad den handlar om.

Kamali 

2011-10-12

Stark trea, nästan en fyra. Cool ung tjej med attityd!

Charmig och smårolig!

Maria Nordström

2010-02-11

Ett hemskt språk. Jag mår dåligt av blandningen av sex och kvinnomisshandel.

Johanna Falkered

2009-07-01

Precis i samma kaxiga klass som Jag, jag, jag!

Johanna Falkered

2009-07-01

En av de coolaste böckerna jag nånsin läst! Massa sköna citat följer med den här boken och jag droppar dem titt som tätt.