Jag fann dig

Jewell, Lisa

| 2017

Flag from sv

99


Lisa Jewell är tillbaka med en pulshöjande bladvändare om hemligheter och minnesförlust!I East Yorkshire hittar den ensamstående mamman Alice en man på stranden utanför hennes hus. Han har inget namn, ingen jacka och ingen aning om hur han kommit dit. Utan att tänka sig för ordentligt bjuder hon in honom till sitt hem. I Surrey inser tjugoettåriga Lily att hennes man har försvunnit. De har endast varit gifta i tre veckor och när han en dag inte kommer hem från jobbet känner hon sig fast i ett nytt land där hon inte känner någon. Och när hon inte tror att något kan bli värre meddelar polisen henne att hennes man aldrig ens har existerat. Två kvinnor, en man utan minne och tjugo år av hemligheter står i centrum av Lisa Jewells nya roman. En gripande bladvändare som är minst lika nervkittlande som hennes senaste bok Flickorna i parken.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2021-04-28

Betyg

Ett mellanting mellan spänningsroman och feelgood. Jewell hade vunnit på att bestämma sig. det blir alldeles för "puttinuttigt" för min smak.

Maria Jacobsson

2020-02-02

Betyg

Mysig bok, med lite spänning. Inte så högt tempo, men trivsam underhållning med lite romantik. Perfekt semesterläsning!

Anna Hedenstedt

2018-07-18

Betyg

Rätt så spännande och snabbläst bok, perfekt här vid poolen på Mallis!

N

Neha Grundström

2018-03-14

Betyg

Boken mysik och den var överraskande. Boken är läsvärd men jag hade velat ha ännu mer mysik och händelser för att ge den bättre betyg

K

Karin Johansson

2018-03-13

Betyg

En riktig bra mysdeckare!

Ann Simonsson

2018-02-23

Betyg

Gillar den och uppläsaren.

Helena Rasmusson

2018-02-12

Betyg

Denna bok får en 3+! Lite seg start, men den tar sig & blir riktigt spännande! Intressant & annorlunda historia. Jag gillar även personporträtten! Klart läsvärd!

B

Birgitta Olofsson

2018-01-22

Betyg

En riktig bladvändare.

Anneli Johansson

2017-12-26

Betyg

Påminner om fyrennmellan haven men når inte riktigt upp till 5 stjärnor men nästan. Rekommenderas!

Betyg

🤔

Maria Olofsson

2017-11-05

Betyg

Spännande koncept med man som tappat minnet och två olika kvinnor runt honom. Dessutom en dos spänning. Riktigt bra bok, jag gillar Jewells böcker och denna var ingen besvikelse.

Betyg

Älskar hennes böcker, men denna var nog bäst! Mycket djupare än vanligt och är spännande från början till slut. Fin och sorglig kärlekshistoria som samtidigt väver in mäns våld mormor kvinnor.