Jag är Love

Melin, Mårten

| 2012

Flag from sv

27


"Så här hade det varit hela mitt liv. Folk var som galna i mig. Alla blev kära i mig. Alla! I fyran hade jag varit ihop med alla tjejer i klassen för att jag hade varit för feg för att säga nej. Hade bara killarna vågat skulle de säkert frågat chans också." Love Kristiansson är populär. Väldigt populär. Så populär att lärarna blir kära i honom och tjejerna i klassen klättrar upp på hans balkong på nätterna. Det är som om han har någon mystisk dragningskraft. Till slut bestämmer hans föräldrar att han ska byta skola för att komma bort från allting. Love förstår ganska snart att den nya skolan inte är för vanliga barn. Men det är nog bra, för Love är ingen vanlig kille, och hans pappa är definitivt ingen vanlig pappa ... Jag är Love är den andra fristående delen om Monsterskolan. Det är spännande, humoristiskt, romantiskt och omskakande.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

S

Systrarnaböcker

2018-05-02

Betyg

Jag tycker boken är bra men den kunde innehållit fler detaljer till exempel hur det ser ut på skolan och hur Love ser ut. Jag tycker annars att det är ett bra tempo med roliga inslag, jag fick en liten skrattattack.

Leon B

2015-02-15

Betyg

Boktips från storasyster, 12 år. Passar uppenbarligen liten och större...

Lotta Berling

2012-04-18

Betyg

Ännu bättre än första boken (Förvandlad) om "monsterskolan" Skogsbingelskolan. Roliga och intressanta karaktärer. Det är lite som x-men. Och omslaget är ju så snyggt! Jag tror och hoppas att Mårten Melin kommer att skriva fler böcker om ungdomar med små egenheter som måste flytta till internat för att lära sig kontrollera sina krafter. Läs!