Jag är en häxa

Melin, Mårten

| 2012

Vera ska bli häxa. Hon har köpt ett trollspö på internet. Hon tränar på sitt rum när ingen ser det. För det mesta går det bra. Men inte alltid ?Om häxan Vera, som är häxa. Ja, alltså, hon förefaller vara en alldeles vanlig tjej i en alldeles vanlig familj. Men en dag köper hon ett trollspö på internet, och därmed tar hon steget in i häxornas värld.Böckerna i serien om häxan Vera är skrivna av Mårten Melin. De är fyllda av både humor och en massa härlig värme. En rolig serie som väcker läslust hos barn och ungdomar. Serien har fyrfärgsillustrationer av Jonas Anderson, serietecknare och häxfantast som har ett mångårigt samarbete med Mårten Melin.

K

Boken handlar om en häxa som heter Vera. Hon ska på ett vaxmuseum. Hennes storebror skrämmer henne. Hon vill hämnas. Hon gör en varulv, en vampyr, och en frankenstien till liv.

bra

K

Jag tycker att den var bra för att den handlar om monster och fantasi. Det jag saknar är att jag vill veta mer om eBay och om man bara kan köpa häxsaker där.