Jag är ditt fan in i döden

Moodysson, Coco

| 2010

Flag from sv

47


London 2009. På en mörk bakgata står en grupp förhoppningsfulla fans och väntar på Robert Smith, sångare i det legendariska svartrocksbandet the Cure. Bland dem som står där finns BennyTheCurefan, IfOnly2Night, Juice4Cure och Caterpillargirl, alla hängivna beundrare av the Cure som har lärt känna varandra genom fansidor på nätet. De har sina mobilkameror och autografblock i högsta hugg inför det efterlängtade mötet med sin idol. Ett gäng italienska emos i 40-års åldern spelar Pink Floyd-låtar på banjo, natten blir mörkare och mörkare, kallare och kallare.Kommer Robert Smith verkligen att komma ut? Och är han verkligen så där schyst som alla säger?Coco Moodyssons fjärde seriealbum Jag är ditt fan in i döden är en besatt, lycklig och sorglig seriebok om en idol större än livet självt. Om förväntan, favoritlåtar, tillhörighet, Robert Smiths kroppslukt och en ödesdiger ridtur i East Sussex.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Hanna .

2011-05-03

Betyg

Underhållande om man är Cure-fan.

M

Moa Palmqvist

2011-04-20

Betyg

För lite innehåll.

Niklas Lövgren

2010-07-03

Betyg

Som inbitet Cure-fan sen många år var detta såklart givande och med hög igenkänningsfaktor, men kändes ändå för tunn och inte tillräckligt djupgående för att ett högre betyg ska motiveras.

FranZone c”,)

2010-06-11

Betyg

Hög igenkännings-faktor men kanske mest för inbitna Cure-fans. Intressant topplista med flest-ordförekomster-i-låttexter (1:a är "Never"!)...