
Maden i Italien handler om tre ting: kvalitet, enkelhed og kærlighed ? qualità, semplicità e amore! Caroline Hofberg har rejst fra nord til syd i Italien og besøgt madglade familier, producenter og bønder for at lave denne kogebog, som er bygget op som et italiensk måltid med antipasti (småretter og forretter), primi (suppe, pasta og risotto), pizza e pane (pizza og brød), secondi (hovedretter), contorni (tilbehør) og dolci (desserter).
Visa mer
Recensioner
Betyg
Jag gillade inte den här från början, men min kollega Maria sa att den var bra, så då tänkte jag att: OK, jag tar med den till landet i sommar så får vi se.
Nu har jag använt den i en vecka - toppenrecept! Det har varit zucchinisoppa, pizza, strömming fylld med fänkål och pinje, kyckling med oliver och kapris och idag har jag gjort italienska köttbullar på kalvfärs; Polpette med tomatsås till linguine - Mums säger jag bara. Inte svårt men jättegott! Läsbandet är röd-vitt-grönt! och jag saknar bara en sak - en italienkarta. Rekommenderas!