Isa & Minigänget - Attacken!

Hylander, Lotta

| 2018

Flag from sv

3


Isa & Minigänget - ATTACKEN! Man kan vara häst och så kan man vara minishettis! Så säger Isa, ledarsto för Minigänget, fem roliga och smarta minishetlandsponnyer som du träffar i nya ponnybokserien Isa och Minigänget. I första boken ? ATTACKEN! ? ser Isa och hennes vänner framemot en lugn och skön sommar. Tillsammans med sina föl vill de mysa och busa i hagen. Men de anar inte faran som lurar i skogen intill. De vilda djurens ungar är spårlöst försvunna. Ledarstoet Isa blir rädd ? tänk om även flockens föl rövas bort? Hur ska hon kunna rädda dem och vem är det som hotar hennes ponnyer? Isa och hennes vänner måste vara beredda om det kommer en oväntad attack. Sagt om Attacken!?Spännande bok! Kul med de andra djuren som också är med i handlingen. Bra med ordlistan på slutet.? Emma, 12 år?En rolig bok, jag gillar att det är hästarna som pratar.? Hedda, 11...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Det börjar med att Isa och minigänget har en lungan och skön sommar. Men helt plötsligt så får Bianca jätteont i magen… hur så matte och husse fatta att det är alvar? Jag tyckte att boken var jättebra för att den var spännande och lite kuslig. Dem som gillar hästar tycket jag ska läsa den boken och dem som gillar lite kusliga hästgrejer.

/Ida

V

Villivonkansbooks

2018-09-30

Betyg

Isa & Minigänget är en ny ponnyserie med små minishettisar i huvudrollen. Det är en charmig bok där ponnyerna och de andra djuren talar. Stackars Bianca har jätteont i magen, hur ska de göra för att matte ska förstå att det är allvar?! Det är ett lite annorlunda och roligt grepp att det är genom djuren vi får följa allt som händer. Kan tänka mig att barnen som läser boken, uppskattar just det väldigt mycket. Provade att läsa boken med sonen, men tror han är i minsta laget än för den. Just nu tilltalade den inte honom alls. Det är lite roligt att hästarna i böckerna har förebilder i Lottas egna små minishettisar! Är man ung hästälskare så gillar man garanterat att läsa om dessa små sötnosar!