Inte utan mina söner

Carlqvist, Ingrid

| 2009

Flag from sv

11


Boken recenserades i Östgötacorren den 15 december. Katarina Sandström Blyme skriver att den är "...en skicklig skildring av en pappa som tidigt bestämmer sig för att behålla lugnet hur absurda anklagelser som än riktas mot honom. Paniken bubblar istället upp hos läsaren som undrar får det verkligen gå till så här?"Boken har också fått mycket uppmärksamhet eftersom författaren Ingrid Carlqvist fick sparken från sitt jobb som chefredaktör på Villaliv, för hennes engagemang för pappors rättigheter, vilket bland annat kom till uttryck i denna bok. Resumé, journalisten, Helsingborgs dagblad är några av tidningarna som skrivit om händelsen. Medierna i P1 hade ett långt inslag om det den 12 december och den 11 december skrev Ingrid Carlqvist själv en debattartikel i Expressen.Här är några fler recensioner:"Fortfarande är jag skakad. En sådan bok väcker så många tankar, för alla har vi en mamma...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

kristina johansson

2010-03-15

Betyg

En bok som berör även om jag skulle vilja se den andra sidans story också...det är aldrig ens fel att två träter... Handlar om en pappas kamp mot myndigheter för att få rätt till sina barn. Bitar i boken motsäger varandra och även om det är en gripande story känner jag att den är viktig att läsa med kritiska ögon.

Jerry Olsson

2009-11-29

Betyg

Boken är viktig och visar på en helt annan verklighet än den som media många gånger serverar oss genom radikalfeministiska nätverk och kvinnojourer som alltför länge fått tala ostörda och bestämma agendan i dessa mycket viktiga frågor.

Läs hela recensionen på min blogg:
http://jerbaz.wordpress.com/2009/10/30/inte-utan-mina-sner-2009/