Inte han!

O'Flanagan, Sheila

| 2007

Flag from sv

255


Andie och Jin. Två systrar. Så olika men ändå så lika. Det är få som tror att Andie och Jin verkligen är syskon. Allra minst de själva. Tillsammans med Kevin, den stora affärsmannen, lever Jin sitt jetset- liv och kan inte förstå hur Andie kan leva ett så vanligt och trist liv som lärare. Utan man dessutom... Men när Cora, deras mamma, kommer tillbaka från en kryssning i Västindien med en ung man vid sin sida, förenas systrarna omedelbart. Vem är snyggingen? Och vad gör han med deras mor?! Cora har varit änka i över ett år och det enda hon vill nu är att ha roligt. För första gången på länge känner hon sig älskad och har därför svårt att ta döttrarnas oro på allvar. Men kanske...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Josefine Ejebjörk

2011-07-05

Betyg

Chick lit som är OK. Skön sommarläsning, eller liknande men inget som stannar i minnet.

S

Sofie Petersson

2011-05-29

Betyg

Jag längtade efter en sminkad chichlit, en rosa liten dröm om kvinnor som pratar om män, mode och vinpimpling. Jag längtade efter att få sträckläsa en lättsam bok, fluffig som sockervadd. Jag läste, läste lite till och läste ännu mer och den förbannade sockervaddsboken fick mig att bli lite lätt illamående. De vanliga mallarna staplade på hög, orgier i stereotyper, könsroller och all denna klämkäcka rosa känslogegga. Vad det inte det här jag ville ha? Är det mig eller boken det är fel på? Visst, Inte han! är lättsmält och enkel. Går som tåget när man läser, men det blir för platt- orealistiskt. Det är fånigt, larvigt och man vill slå huvudkaraktärerna hårt i deras huvuden. Möjligtvis är den något oväntad på sina håll, det går inte riktigt att klura ut hur det ska gå. Jag väljer hellre Marian Keyes tidigare romaner, men jag ska ge landsväninnan Sheila O`Flanagan en chans till.

Anna Liljeby

2010-10-06

Betyg

Må bra bok

M

Maria Sumara

2009-05-22

Betyg

Lagom bra tempo och handling i denna bok som kretsar kring tre kvinnors liv och deras kärlekar, med allehanda bekymmer. Halva boken är en bladvändare och jag hade gärna velat att den fortsatt så och att den inte skulle varit riktigt så förutsägbar...på något konstigt sätt var den ju inte det, men den gav heller inget mer att bita i. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg exakt hur den slutade.
Om det dock är 35 grader varmt under ett parasoll i Spanien i sommar så är den ju perfekt att ha med sig eftersom det inte spelar någon roll om man får solsting ett par minuter för att sedan återgå till boken.
Kvinnor, läs på och ha en lagom skön njutning!