Lucy Clark kommer göra allt hon kan för att inte bli av med jobbet lagom till jul. Även om det innebär att personligen leverera ett vackert inslaget marknadsföringspaket till Ross Millers föräldrahem i Skottland. Väl på plats är förvirringen total – hans familj tror att hon är Ross flickvän och Ross spelar av någon anledning med i missförståndet. Dessutom gör en snöstorm att Lucy inte kan ta sig tillbaka till London. Motvilligt dras hon in i gemenskapen och lockas av tanken på ett riktigt julfirande, en familj ... och kärlek! Men flera i familjen bär på hemligheter som måste upp till ytan om det ska kunna bli en magisk jul."Uppfyller väl förväntningarna på en romantisk julroman." Birgitta Ehn Eliason, BTJ-häftet"Vänskap, släktband, kärlek, missförstånd och annat härligt en feelgood ska innehålla." @miasbok om Stjärnklara nätter i juletid"En fantastisk...
Denna Juliga feelgoodbok är så
hjärtevärmande och mysig 😃
För mig så vart det en riktigt härlig stund full av vinterkärlek, snö och en sprakande känsla av Jul och jag fick även lyssna på ett kommande Bröllopsbestyr
Jag kan bara säga att det är en härlig bladvändare som är svår att slita sig ifrån 😃
Av mig så får den
4 av 5st🎄
2023-12-21
Lucy kommer göra allt för att hon inte ska bli av med sitt arbete lagom till jul. Även om det innebär att hon personligen leverera ett marknadsföringspaket till Ross Millers föräldrahem i Skottland. Väl på plats är förvirringen total då hans familj tror att hon är Ross flickvän. Den snöstorm som kommer gör att hon inte kan ta sig tillbaka till London utan blir kvar i huset hos Ross och hans familj.
Sarah Morgan levererar ännu en fantastisk feelgoodpärla, Sarah har kommit ett bli en favoritförfattare för mig. Denna bok innehåller precis allt som en feelgood ska ha - den har kärlek, lagom med inslag av jul och vinter, humor, intriger, härliga karaktärer och miljöer. Här får man julromantik på hög nivå - helt enkelt en underbar julpralin.
Ytterligare en fullpoängare av Sarah Morgan!
Alltså juliga feelgoodromaner. Kan man någonsin läsa för många? Kan de bli för juliga?
"Insnöade till jul" är ytterligare ett lysande exempel på underbara julböcker. Det är liksom extra allt. Extra mycket snö, extra mycket kärlek och romantik, extra mycket humor (jag tänker då främst på farmor Nanna Jean), extra mycket familjedrama och framförallt extra mycket jul. Meeen, det finns alltid ett men, boken innehåller såklart även en hel del hemligheter, missförstånd och svärta. Precis som sig bör i en bra feelgood.
Sarah Morgan är helt klart en skicklig författare. Hon gestaltar sina karaktärer på ett sätt som gör att de känns levande och mänskliga. Även miljöerna beskrivs på ett mycket vackert sätt och jag skulle inte ha något emot att sitta insnöad i Skottland med familjen Miller. Detta är en bok som man inte vill sluta läsa men heller inte vill ska ta slut.
Jag kan starkt rekommendera både denna och Sarah Morgans tidigare böcker.