Inheritance

Perfect for fans of Lord of the Rings, the "New York Times "bestselling Inheritance Cycle about the dragon rider Eragon has sold over 35 million copies and is an international fantasy sensation. Not so very long ago, Eragon--Shadeslayer, Dragon Rider--was nothing more than a poor farm boy, and his dragon, Saphira, only a blue stone in the forest. Now the fate of an entire civilization rests on their shoulders. Long months of training and battle have brought victories and hope, but they have also brought heartbreaking loss. And still, the real battle lies ahead: they must confront Galbatorix. When they do, they will have to be strong enough to defeat him. And if they cannot, no one can. There will be no second chances. The Rider and his dragon have come further than anyone dared to hope. But can they topple the evil king and restore justice to AlagaEsia? And if so, at what cost? This is...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Elli H

2015-06-16

Betyg

Mycket bra bok, dock periodvis trög att ta sig igenom. Hade också gärna sett ett lyckligare slut.

Monika W

2015-04-29

Betyg

Böckerna om Eragon är otroligt tjocka. Den här sista är på nästan 900 sidor och det i kombination med att jag kanske inte varit alldeles överväldigad av de tidigare tre har gjort att den blivit stående oläst väldigt länge. Nu är den äntligen läst. Läs mer på http://bokslut.blogspot.se/2015/04/arvtagaren-av-christopher-paolini.html

J

Jonna Stenlund

2014-05-02

Betyg

Inte vad jag förväntat mig av en avslutande bok. Visserligen väldigt händelserik, men det känns ändå som att den misslyckas en aning att verkligen "take off". Betyget blir ändå högt för serien i allmänhet och för att det inte alls är någon dålig bok.

Tina Stammel

2014-01-02

Betyg

Alltid tråkigt att avsluta en serie där man förälskat sig i karaktärerna! Vår hund har fått sitt namn efter Saphira, så jag hoppas verkligen att Paolini kommer ut med mer böcker och karaktärer att förälska sig i!

Sutra Stevens

2012-09-26

Betyg

Drakdynga.

E

Ellinor Classon

2012-08-09

Betyg

Kunde ha haft ett bättre slut men ändå jättebra. Riktigt spännande

Karin Söder

2012-04-09

Betyg

Betygsestimatet jag hade var 5.0 och det var den värd! Åh, vad tråkigt att serien är slut, men han kan komma med mer! Håller tummarna!

P

Petter Nilsson

2012-01-25

Betyg

Helt klart härligt att äntligen få ett avslut på denna spännande saga :) Levde dock inte helt upp till förväntningarna. Kan inte säga att jag är missnöjd, men det var helt enkelt lite för mycket som saknades..

Flisan Granberg

2012-01-15

Betyg

Levde upp till förväntningarna. Inte den bästa jag läst, men den var ett underbart avslut på serien, och kanske en bra början... :)

M

Matilda Krig

2012-01-14

Betyg

Länge sen jag läste föregångarna, men trevligt att äntligen få avsluta serien! Fängslande, och sjukt bra för att vara skriven av en pojkvasker. Och drakar är ju rätt najs...

A

Anneli Spjellok

2012-01-06

Betyg

Här knyts hela historien äntligen samman-vad händer med Eragon och Arya, överlever Roran Skarphammare, finns alla eldunari hos Galbatorix och är Saphira och Törne verkligen de sista drakarna??Två ord-LÄS DEN:)

Iris Eriksson

2011-12-27

Betyg

Jätre bra bok, precis som de tre innan! Jag älskar hela och blev helt överlycklig och ledsen vid några tillfällen. Jag hade kunnat ändra slutet lite även om slutet var bra... Jag hade gärna sett att Eragon kunnat vara med Ariya.. någon gång i alla fall.. nu när hon äntligen skulle kunna ge med sig! Eller att han skulle kunna komma tillbaka någon gång... men den var bra iaf.. och det är sorgligt att en så bra historia nu är slut. Farväl~

Mattias Lönnebo

2011-12-12

Betyg

Fantasifull handling, därför får den inte en etta, men språket är helt enkelt inte bra. Den här orkar jag faktiskt inte läsa färdigt.