Inget annat mörker

Hilary, Sarah

| 2017

Flag from sv

16


»Lika omskakande som uppslukande.« | The Sun Två unga pojkar är instängda i en bunker, utan att förstå var de är någonstans. De hoppas desperat att någon ska hitta dem - och inser långsamt att ingen kommer att göra det Fyra år senare upptäcks pojkarnas kroppar och det svåraste fallet hittills i kriminalkommissarie Marnie Romes karriär tar sin början. Hennes enda fokus är pojkarna. Hon måste ta reda på vilka de är och vad som hänt dem. SARAH HILARY är en brittisk kriminalförfattare, vars debutroman Någon annans skuld [Someone Else s Skin] vann Theakston s Old Peculier Crime Novel of the Year 2015. Uppföljaren Inget annat mörker - den andra boken om kriminalkommissarie Marnie Rome - har nominerats till en Barry Award och hyllats av både läsare och kritiker världen över. Sarah Hilary är bosatt i Bath i England.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Monika W

2018-03-31

Betyg

Den här boken fick jag ögonen på redan i somras och när den plötsligt dök upp i brevlådan i höstas blev jag väldigt glad. Sedan glömde jag bort den. Ända tills jag satt där på semestern, med bara läsplattan. Full av böcker, naturligtvis, men ingen passade. Den enda jag ville läsa var Inget annat mörker, som stod hemma i hyllan, inbunden och fin. Med läsplatta och Internetuppkoppling är ju nästan allt möjligt så så fick det bli. Ett beslut som visade sig vara riktigt bra. Läs mer på min blogg

Minna Matson

2018-02-14

Betyg

Spännande bladvändare med ett otäckt tema. Att skydda barn. Jag gillar Marnie nu när vi fått följa henne i två böcker. Hoppas på fler.

E

Ewa H

2018-01-03

Betyg

En 4+! Småbarn funna döda i en bunker under en trädgård. Verkar som en klar historia till en början, men den blir alltmer komplicerad. Lysande!