Ingenmansland

Baldacci, David

| 2018

Flag from sv

19


Över 120 MILJONER sålda böcker!  KRIGSHJÄLTEN JOHN PULLER hör till den amerikanska arméns skickligaste brottsutredare. När Puller bara var ett litet barn försvann hans mor, Jackie, spårlöst från militärbasen Fort Monroe där familjen hade sitt hem. Puller fick aldrig veta vad som hände med henne.   Tre decennier senare dyker plötsligt militärens brotts­utredare upp på det sjukhus där John Pullers demenssjuke far, en tidigare trestjärnig general, får vård. Med sig har de ett brev från en gammal vän till Jackie som anklagar John Puller senior för mord på sin hustru.    John Puller och Veronica Knox, som arbetar för den amerikanska underrättelsetjänsten, tar sig an fallet för att ta reda på vad som egentligen hände den där ödesdigra natten på Fort Monroe. Det visar sig vara värre än någon kunnat ana. John Puller är fast besluten att ta reda på sanningen. Ingenting ska få stoppa...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2021-08-23

Betyg

Pålitlig Baldacci, bra avslutning på Puller-serien. Men Baldacci har lite jobbiga beskrivningar av alla myndigheter och underavdelningar i USA. Är alla verkliga, tro?

Jan Banan

2019-03-16

Betyg

Man vet vad man får när man väljer att läsa Baldacci, lite blajjigt, en del spänning och action. Jag brukar säga att han är minst bra av de riktigt stora författarna inom genren och denna bok tillhör inte någon av författarens bästa. Svag 3:a på den här!

E

Evasbokhylla

2019-01-09

Betyg

Som vanligt en bladvändare med spänning och action.