Ljudbok

Inga fler tårar, Dropi

Furberg, Lena

| 2021

Flag from sv

3


I det mysiga lilla Tuvastallet finns sex hästar. Ingen är den andra lik och alla har sin egen, speciella historia. Gänget som har hästarna hjälper varandra i vått och torrt. Det finns inga genvägar för att hitta fram till hjärtat hos en knepig häst, men heller ingen större glädje än när det lyckas ? och ingen smärtsammare sorg än när man måste skiljas åt ...En alldeles vanlig vinterdag i Tuvastallet knackar det plötsligt på stalldörren. Så konstigt ? vem knackar på en stalldörr? Där ute står en ledsen tjej med en islandshäst: Ulrika och Dropi. Dropi betyder droppe och Ulrika säger att det nog betyder tårdroppe. Sedan berättar hon hans historia. Alla i Tuvastallet är överens om att Dropi måste räddas. Men hur?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

bra

Betyg

Plötsligt så knackade det på Tuvastallets dörr. Där ute stod en ledsen tjej med en islandshäst. Det var Ulrika med hästen Dropi, som visar sig vara sjuk och riskerar att behöva avlivas. Hela tuvastallet vill nu hjälpa Ulrika och Dropi men klara dem det?

Jag tyckte att boken var jättebra. Det tyckte jag för att den var spännande, mystisk och lite sorglig. Det bästa var att allt ordnade sig.

Boken tycker jag passar barn i 9-11 års åldern som är hästintresserade. Den handlar både om mysterium, hästar och vänskap.

/Ida

Betyg

💜💜💜💜💜