I väntan på Doggo

Mills, Mark B.

| 2015

Dan är ingen mes, men han är å andra sidan inte särskilt cool heller. Han gillar att köra långsamt, spela sudoku på sin Iphone, och göra sin egen grej. Han har varit tillsammans med Clara i fyra år och han har varit helt nöjd med det. Men nu har hon stuckit, och efter sig lämnade hon bara ett långt brev fyllt med anklagelser samt en liten, vit, nästan hårlös hund: Doggo. På jobbet har kollegan och radarpartnern Tjocke Trev brutit ihop, och nu står Dan där - ensam både i karriären och i kärleken. Han är bara en motvillig hundägare. Nu borde han fixa ett nytt hem till Doggo snabbt, men först måste han till kontoret för att lösa en annan grej När Dan försöker få sitt liv i ordning, blir Doggo mer än en vanlig...

T

Therese

2023-03-05

Lättläst och trevlig historia som lunkar på i ett ganska gemytligt tempo.

S

Susanne Svendsen

2019-06-22

Feelgood-film med Hugh Grant?
Livet på en reklam-byrå i London. Lite intriger på kontoret och i kärlekslivet. Under tiden ligger den ofta oönskade Doggo på soffan och tittar skeptiskt på. Jag, hundälskare, hade väntat/önskat mig mer Doggo i den livliga vardagen på byrån. Men på trots det är boken läsvärd och underhållande.

2016-05-03

I väntan på Doggo är en skön roman. Kanske skall den läggas in under rubriken Må bra-litteratur? Läste den parallellt med En bön för Tjernobyl. Och i det perspektivet, så skulle jag vilja kalla den lekfull, och den andra får då omdömet kolsvart.

A

Annica M

2016-04-03

Kvick,romantisk,härlig historia som lämnar ett leende på läpparna..

Britt-Marie Kullin

2015-07-29

Det finns många ord att säga om den boken tycker jag: charmig, lättläst, mysig, romantisk, gullig, gripande, rolig, rörande, fin, och snabbläst är några av dom.

Rekommenderar verkligen den här boken, som man blir glad av när man läser.