I valet och kvalet

Green, Jane

| 2000

Flag from sv

88


En ny bok av bestsellerförfattaren Jane Green! Vid 27 tycker Libby att det är mycket som talar för en rik make. Så när hon träffar Nick - härliga, roliga, snygga Nick, som är totalpank, bor i en sjaskig liten etta och tycker att en kul kväll består av puben, polarna och öl - bestämmer hon sig för att han bara är ett äventyr. Finansgeniet Ed däremot, kan vara svaret på hennes böner. Hans hus vid Regent´s Park gör hans hemska mustasch fullt uthärdlig, och hon kan säkert ha överseende med hans irriterande små ovanor, och hur som helst är han galen i henne. Men vet Libby verkligen vad hon vill ha? Till slut måste hon välja. Frågan är bara om hon väljer rätt... Jane Green bor i London där hon tidigare arbetade som journalist. 1997 publicerades hennes första bok, Ärligt talat, en roman om singellivet i London i samma anda som Bridget Jones dagbok. Den blev en bestseller...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Louise Ö

2013-06-30

Betyg

Älskade den här boken, men det var flera år sedan jag läste. Mysig bok. Har läst allt av författaren efter denna första bok, men allt har inte varit lika bra. Det här är den bästa!

Mikaelita Bovalius

2012-02-18

Betyg

Lättläst och mer som ett tidsfördriv än en intressant och underhållande bok. Uppenbar, men vad hade jag väntat mig egentligen, jo just detta.

Helena Nilsson

2010-07-24

Betyg

Bra!