Ljudbok

I stormens öga

McKinley, Tamara

| 2020

Flag from sv

389


Hätska syskonintriger. Australien efter andra världskriget. En mors mystiska förflutna.Omskakad lämnar Olivia 1947 ett krigshärjat London och återvänder till sitt hemland Australien. Hennes mor har dött och efterlämnat några hemliga dokument.Olivia visste att hennes mamma älskade henne, vilket gjorde det lättare att stå ut med sin storasyster Irenes fientlighet. Nu behöver Olivia systerns hjälp för att ta reda på sanningen om deras mamma, men Irenes hat har inte minskat med åren - tvärtom ?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ellinor Karlberg

2012-07-30

Betyg

Underhållande, som vanligt med denna författare. Lite fötursägbart men så härligt att bara förlora sig i hennes värld..

Jenny Wikander

2012-01-07

Betyg

En underbar bok som iaf jag läste från pärm till pärm. Tamara McKinley kan verkligen konsten att fånga läsaren på första sidan och behålla greppet till sista sidan...

Birgitta Spele

2011-06-27

Betyg

Seg historia som blir utdragen till det yttersta, och man förstod ju från början hur det skulle bli.

U

Ulrica Sandell

2011-04-08

Betyg

Alltid bra.

S S

2011-04-04

Betyg

Började så bra men tappde väldigt mycket mot slutet. Detta är den andra boken av McKinley som jag har läst och dom påminner så otroligt mycket om varann. Men som sagt väldig synd att den tappar på slutet för historien är underbar.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Än en gång skriver Tamara McKinley en bok med historisk anknytning, handlingen utspelar sig mellan 1894 och 1948. Historien flyter på och var intressant att läsa. I och för sig kunde jag gissa slutet ganska tidigt, men jag kan rekommendera boken.

T

Tina Svensson

2010-03-24

Betyg

Detta var en helt okej bok, med bra handling som hela tiden fördes framåt. Men ändå ville jag bara att den skulle ta slut så att jag kunde påbörja en ny! Min känsla när jag hade läst den sista sidan var ?Äntligen!?
För fler recensioner av böcker som jag läser, se min blogg:
http://recensenten.bloggproffs.se