I skydd av mrkret

Booth, Stephen

| 2007

Cindy Kempe

2022-05-17

Alldeles lagom, smspnnande och p stt och vis knns slutet vldigt realistiskt utifrn att man inte alltid lser saker p det stt man helst nskar.

Jan Banan

2020-04-16

Lite seg, men vlskriven och trovrdig.

Monika W

2016-06-18

Den hr sjunde delen kan nog vara den med den tunnaste historien, av olika skl som jag egentligen inte kan g in p i detalj utan att avslja fr mycket. Men om man inte bryr sig om sdana petitesser s r den lika bra som de andra. Ls mer p https://bokslut.blogspot.se/2016/06/i-skydd-av-morkret-av-stephen-booth.html

Minna Matson

2015-02-17

Inte en av de bttre med Diane och Ben, lite traggligare att t sig igenom, trots tv spnnande mordgtor. En helt okej 3a, men inte mer denna gng. Dock ett klurigt slut, som man iofs kunde se komma.

kristina johansson

2009-08-10

Trkig. Lste boken trots att ingenting spnnande hnde, mycket mnniskor och detaljer som gr den tung rodd att flja. Tycker att frfattaren borde ha satsat p att mer utveckla de tv huvudpersonernas karaktrer.

kristina johansson

2009-07-09

Det hr r den frsta boken som jag lser av frfattaren och den gav mig klart mersmak ( har bestllt de andra bckerna ocks :)... Jag tyckte direkt om karaktrerna speciellt Ben Cooper och skulle ha viljat att historien handlade mer om deras liv. Handlingen som sdan var bitvis spnnande men ocks seg. Blev lite besviken ver slutet d jag hade nskat det mera actionfyllt...men man kan ju inte f allt :)