Ljudbok

I skuggan av ett tecken

Sandemo, Margit

| 2020

Flag from sv

40


Morten ligger på sjukhus efter en bilolycka. Han och hans gode vän Unni förstår att de har kommit i kontakt med en skrämmande historia som har rötter långt tillbaka i tiden. Efter många varningar vet Morten att någon försöker ta hans liv.Tillsammans bestämmer de unga sig för att bekämpa de onda krafterna. Men tiden är knapp. Mortens 25-årsdag närmar sig hotfullt...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Jasmina <3

2019-11-13

Betyg

💜💜💜💜💜

Elisabeth E

2012-09-12

Betyg

Läste igår ut första delen i serien De Svarta Riddarna av följetongernas mästarinna Margit Sandemo. Den handlar om Morten som har hamnat på sjukhus efter en bilolycka. Han får besök av sin vän Unni och för henne berättar han om mystiska händelser som har hänt och mystiska brev som han har fått. I samma veva träffar Unni Tony Eng efter att hon själv nästan blivit påkörd av en bil. Tony, eller Antonio som han egentligen heter visar sig veta vad det är för mystiska saker som händer Morten. De tillhör samma släkt och i deras släkt dör alltid den förstfödde på sin 25 års dag vilket hände Antonios äldre bror Jordi. Tillsammans bestämmer sig de tre för att försöka lösa mysteriet med de svartklädda männen som rider omkring i Norge och de ger sig iväg till Mortens mormor.

Det är väldigt lättläst fantasy och det fanns väl inte så många övernaturliga inslag som jag hade hoppats på. Jag funderade först över om jag skulle orka läsa nästa del men nu är del 2 hemklickad från Adlibris så bara att vänta på att den dyker upp. Jag är trots allt lite nyfiken över varför de dör på sin 25 årsdag, vad är syftet?

Läs om du vill.

Elisabeth E

2012-09-10

Betyg

Helt okej. Kanske läser jag fortsättningen.