I djupt vatten

Hawkins, Paula

| 2017

Flag from sv

73


Paula Hawkins har skrivit en ny oförutsägbar psykologisk thriller, med samma driv som fängslade miljontals läsare världen över i Kvinnan på tåget. En ensamstående mamma och en tonårsflicka hittas döda på botten av en flod med bara några veckors mellanrum. I utredningen av dödsfallen grävs en mycket komplicerad historia fram. Paula Hawkins visar återigen prov på imponerande insikter om mänskliga drifter och minnets bedräglighet. I den nya spänningsromanen I djupt vatten sjunker vi ner i det mänskliga psyket och får ta del av hur det förflutna slänger spöklika ekon in i nuet. "Gastkramande och mångfacetterad psykologisk thriller i Hitchcock-klass" - Sveriges Radio P4 "Hur varm sommaren än blir, kommer du att få kalla kårar av denna roman!" - Tidningen Kulturen "Riktigt spännande, i slutet väntar häpnadsväckande avslöjanden." - The Wall Street Journal "Beroendeframkallande, den här romanen...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

emmakicki

2017-12-31

Betyg

Lite rörigt först med en massa (och jag menar verkligen en massa) olika personer och deras syn på saken. Men det vävdes ändå ihop på ett bra sätt så att historien gick vidare. Lättläst.

Henrik Johansson

2017-07-27

Betyg

Bra deckare, men stundtals lite tunn. Sättet att berätta på väger upp. Kvinnan på tåget kändes lite nyskapande, denna når inte riktigt dit.

P

Pia Olsson

2017-07-10

Betyg

Inte lika bra som hennes första bok.

Minna Matson

2017-06-25

Betyg

Spännande bladvändare med trovärdiga karaktärer och relationer.