Husman

Åkerberg, Johan

| 2011

Flag from sv

0


Husman tar dig med på en spännande utflykt i din egen mathistoria. Du kommer att upptäcka att maten som farmor lagade passar utmärkt även för dagens moderna svenskar. Från kalvrulader, raggmunk och gravad lax till ostkaka, flädersaft och fattiga riddare  boken innehåller recept på allt det man förknippar med svensk mattradition. Husmanskost är gott och näringsrikt. Att laga mat ur den egna traditionen är också intressant för den som vill ta till vara lokalt producerade råvaror på bästa sätt. Här finns mycket att lära om hur man utvinner de naturliga smakerna och lagar varierad kost. Husman innehåller nästan 150 recept på allt från kött- och fiskrätter till desserter, drycker och tillbehör som saltgurka och rotmos  en oumbärlig bok för såväl nybörjaren som den mer erfarna kocken! Format: 203 x 276 mm Fler titlar i samma serie: Grilla Choklad Muffins Bröd

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok