Huset i Hamptons

Perry, Tasmina

| 2018

Flag from sv

14


Ett hus att dö för. Hemligheter att döda för. Jem Chapman kan knappt tro det när hon och hennes pojkvän blir inbjudna att dela ett sommarhus. Och inte vilket hus som helst: en fantastisk villa i den lyxiga semesterorten Hamptons utanför New York. Men så fort de kommer dit inser Jem att huset ruvar på en sorglig historia. Förra året drunknade en ung kvinna, Alice, i poolen på baksidan. Resten av gruppen säger att hon hade psykiska problem, och att hon inte kunde simma. Men ju närmare Jem lär känna sina nya, glamourösa vänner närmare förstår hon att de alla döljer något. Vad hände egentligen med Alice förra sommaren? Och hur långt är den skyldiga beredd att gå för att bevara sin hemlighet? Huset i Hamptons är en glamourös thriller med starka karaktärer och fantastiska miljöer. Ett måste för alla som gillar tv-serier som The Affair och Riviera.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

H

Hanna Gyllberg

2020-08-20

Betyg

En perfekt solsemester-bok! Lättläst bladvändare där man kan drömma sig bort till ett jet set liv för en stund. Inga stökiga hus och skrikiga ungar utan bara lyx, flärd och intriger. Dock ingen bok som man lägger på minnet när man väl läst ut den.

V

villa-freja.se

2019-10-12

Betyg

En spännande och driven roman med ständiga tillbakablickar som ökar närvaron och får till den där extra lilla twisten i berättelsen. En spännings-feelgood på hög nivå.