Hur jag tillbringar mina dagar och mina nätter

Nesser, Håkan

| 2016

Flag from sv

73


När jag kände henne hette hon Clara. Clara Maxwell. Har hon aldrig nämnt det?Författaren Maarten kliver in på Harrys krog en regnig novemberkväll. En man erbjuder sig plötsligt att berätta en historia, men inte vilken historia som helst utan en om Maartens fru Marlene. Vem var hon egentligen och vad flyr hon ifrån. Hur jag tillbringar mina dagar och mina nätter utspelar sig i Nessers välbekanta, fiktiva stad Maardam. Berättelsen tar oss med på en resa mellan sanning och lögn. Kan vi verkligen lita på våra närmaste? Håkan Nesser är en av Sveriges mest hyllade deckarförfattare och har bland annat skrivit tio böcker om kommissarie Van Veteran. Novellix ger ut små, snygga böcker i vykortsstorlek med en novell per bok. Både klassiker och nyskrivet - allt ifrån Virginia Woolf till Håkan Nesser! Samtliga böcker med originalomslag av svenska formgivare, illustratörer och konstnärer....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2016-12-07

Betyg

Ganska medioker.

E

emmakicki

2013-01-12

Betyg

Lite skum men också lite bra. Vet inte riktigt vad jag tycker men en trea är den allt värd. Gillar namnet och hur det vävdes in i berättelsen.

david palmqvist

2011-09-16

Betyg

Körde den här i bilstereon på väg till och från jobbet idag. Lagom spännande och intressant . (Men jag gillar inte Nessers röst när han läser sina egna böcker. Han jobbar lite för hårt på att låta hårdkokt så att det blir nästan lite fnissigt...)

M

Magnus Falkman

2010-05-01

Betyg

Denna ljudbok tar enbart ca 50 minuter att lyssna igenom.
Men som sagt, en bok behöver ju inte vara lång för att den ska vara bra.