Ljudbok

Hundkärlek

En relationsroman om kärlek med förhinder Det handlar bara om hundarna. De ska para sig.Karin åker till Gotland med sin hund Sune. Där bor Patrik med sin tik Sonja.Om Karin och Patrik hade varit annorlunda kunde kärleken ha frodats för både hundar och människor, men så är det inte. De är båda motsatsen till teflonmänniskor, allt fastnar och oförrätter gnager sig envist fast. De har tunga bagage med skilsmässor, tillkortakommanden och svårhanterliga problemmed sina vuxna barn.Trots att både Karin och Patrik bestämt sig för att förbli singlar resten av livet väcks en passion och försiktigt yppar de hemligheter för varandra. Det går inte alltid så bra, missförstånden duggar tätt och bitterheten slåss mot kärleken. Och hundarnabehöver flera parningsförsök. Utdrag ur boken: Karin ler när hon tänker på deras uppdrag, idag ska hennes älskade Sune få ha lite sex för första gången. Eller mycket...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Britt-Marie Kullin

2017-07-24

Betyg

Betyg: 3,5 av 5.

Charlotta von Zweigbergk har givit ut tretton böcker (enligt Wikipedia) och jag har nu läst tre av dom. Här är länkar till mina blogginlägg om dom två tidigare böckerna, Cirkus 50 och Alla delar av dig.

Jag tyckte om boken Hundkärlek, som handlar om två medelålders människor som möts när dom ska para sina hundar.

Fint skrivet om kärlek på lite äldre dagar. Och om svårigheterna att mötas.

Rekommenderas.

Betyg

Den här boken blev jag sugen på eftersom den handlar om hundar och jag älskar ju hundar. Men boken handlar mer om relationen mellan husse och matte här. Det som jag irriterar mig på är att dessa vuxna människor ältar saker om och om igen och blir osams om samma sak upprepade gånger. För mig är det så vansinnigt barnsligt beteende så jag kan inte låta bli att haka upp mig på det. Om man bortser från den biten är det en gullig och rar bok som man kan läsa utan att behöva lägga ner så mycket energi. Och det som handlar om hundarna gillar jag mycket.

Betyg 3,5 av 5

J

Betyg

Charmig, underhållande och gripande!