Hummerfesten

Lärn, Viveca

| 2001

Flag from sv

347


Hummerfesten tar vid där den hyllade Midsommarvals slutade, men kan lika gärna läsas fristående. Som alltid bjuder Viveca Lärn på en sprudlande läsfest där situationskomiken samsas med ett inkännande allvar. Badgästerna har flytt och friden verkar återställd i det lilla västkustsamhället Saltön. Fast skrapar man lite på ytan är det inte mycket som är sig likt. Blomgrens fru Emily till exempel har återvänt efter sitt äktenskapliga snedsteg men beter sig inte alls som vanligt, och nu har hon dessutom börjat banta ihop med öns inflyttade polis! Johanna, som redan tänkt ut hur hon ska möblera Blomgrens villa, gör vad hon kan för att trösta. Själv har hon övergivits av både son och hyresgäst, för den unga änkan Sara har flyttat...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2015-04-15

Betyg

Jag läser och njuter! Underbara karaktärer och en rolig intrig. Jag fortsätter direkt med tredje delen i serien! Stark femma!

M

Maria Linder

2014-08-05

Betyg

Denna bok var något trögstartad. Spännande att möta nya karaktärer, men snopet att andra från första boken helt utelämnades.
Snopet slut.

Betyg

Andra boken om Saltön. Den är lika bra som första (Midsommarvals) och en nödvändighet som uppföljare - man vill inte lämna samhället och människorna i det efter bara en bok, och här får man sin lystmäte!