Rädd för tandläkaren? Då är du inte ensam. Hugo gör allt för att slippa laga sin onda tand - krokodiler har ju så många ändå! Men efter en godisincident släpar Kanin iväg den motvillige Hugo till tandläkare Plack - trots Hugos påhittiga undanflykter. Mia Nilsson bjuder i vanlig ordning på en varm och rolig bilderbok, den här gången på temat att övervinna sina rädslor och vara noggrann med tandborstningen.
Gustavs Bokhylla (finns på Ins
2020-12-08
Gustav 9 år:
Den är fin och rolig. Krokodilen Hugo har ont i en tand. Han måste gå till tandläkaren men han vill inte för han är rädd. Han tänker läskiga tankar innan han kommer till tandläkaren som är en snäll liten mus. Den lilla musen hoppar in i hans mun och fixar hans tandont.
Philip 7 år:
Jag tycker om boken. Alla är med alla. Vissa är små och vissa är stora. Jag gillar inte heller att gå till tandläkaren fast han är snäll.
AC (mamma):
Boken var väldigt söt och vi kommer läsa fler av Hugoböckerna. Väldigt fin tecknad, många detaljer och bra berättelse. Personligen gillar jag inte att gå till tandläkaren. Dåliga minnen från barndomen och därför välkomnar jag böcker likt denna. Vi ska be vår tandläkare ta in den till väntrummet.