How I live now

Rosoff, Meg

| 2004

Flag from en

Fifteen-year-old Daisy thinks she knows all about love. Her mother died giving birth to her, and now her dad has sent her away for the summer, to live in the English countryside with cousins she's never even met. There she'll discover what real love is: something violent, mysterious and wonderful.

Emma Björklund

2015-08-10

Fint språk och spännande historia.

Marica Källner

2013-10-29

Så har jag det nu är en fantastisk roman! Skulle gärna läsa fler ungdomsböcker som denna. Jag köpte den på Pressbyrån till en tråkig tågresa och när jag kom fram hade jag läst mer än halva. Kunder inte sluta läsa.

Ally Regins

2013-09-23

Fungerade inte alls för mig, jag ville bara att den skulle ta slut.

S

Saskia Rubensson

2013-04-04

Läst denna som nybliven tonåring och blev blixtförälskad. Man kännser sig väldigt nära huvudpersonen genom det direkta och vardagliga språket, den är väldigt rolig samtidigt som den behandlar de kanske mest allvarliga ämnena: den första kärleken och krig. Vacker och snabbläst historia mest om hur det är att vara en ung, kär och förkrossad.

Julia Booky

2011-07-27

Var längesen jag läste "Så har jag det nu", men jag kommer ihåg att när jag väl hade läst ut den kunde jag inte riktigt sluta tänka på den. Den var gripande och hemsk, men fin.