Hotet från källaren

Öström, Mia

| 2022

Sorg, vänskap och hoppMärkliga saker händer i Mia Öströms populära berättelser. Med magisk realism, hotfulla stämningar och nagelbitande spänning skriver hon om sorg, ensamhet, längtan och oväntad vänskap.Och läsarna kommer inte att bli besvikna, här får de en mörk och skrämmande berättelse som för tankarna till Stranger Things.Valter och hans pappa åker i förväg till det nya sommarhuset. Valters mamma är sjuk och oron ligger som en sten i hans mage. Pappa är så glad för huset och vill börja fixa direkt. Valter är inte lika glad. I hans rum finns det något som sprider sig och gör det svårt att andas. Är det mögel eller något ännu värre?Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.

💕Denna bok tycker våran lilla Recensent är läskig fast mycket bra.
Hon gillar spänning och skräck i mängder men denna vart snäppet läskigare än vad jag trodde att den skulle bli.
Den är en perfekt bladvändare som kan skrämma på ett härligt men udda sätt.
Av henne så får den
💕4/5st💕

💕Denna bok tycker våran lilla Recensent är läskig fast mycket bra.
Den är en perfekt bladvändare som kan skrämma på ett härligt men udda sätt.
Av henne så får den
💕5st💕