HOOLIDES LAPSE ENESEHINNANGUST

Elin J

2021-03-14

Intressant läsning för alla föräldrar. En kan hålla med om det en vill och ta avstånd från det en vill - Det finns inte en uppfostringsmetod som
passar alla barn. Men boken fick mig att tänka till vid flera tillfällen, vilket kändes spännande!

Alexandra

2020-03-19

Bra och viktig bok med många exempel. Vissa exempel skulle för mig kännas lite krystade att säga men man får ju göra det till sitt eget. Nyttigt att reflektera över hur man pratar med barn och träna på alternativ till sina reflexsvar som "Men vilken fin teckning du gjort!" eller "Vad duktig du är!" Verkligen läsvärd tycker jag. Det jag tycker var lite jobbigt efter att ha läst den är dock att jag uppmärksammat hur väldigt mycket fokus omgivningen har på att bedöma mitt barns prestationer och utseende...

Andrea Kliger

2020-02-17

Viktig

Bokslukerskan 93

2019-02-01

Rekommenderas varmt. Boken får en att reflektera och se saker mer ur barnens perspektiv. En av de bättre böckerna inom ämnet :) 4.5 i betyg

N

Nenne Johansson

2017-08-17

Helt underbar bok. Skapar så många nya tankar och ett helt nytt sätt att se på barnuppfostran. Lyssnade på den men planerar att köpa den som fysisk bilaga också eftersom jag redan känner att jag kommer vilja titta tillbaka till den i framtiden och läsa den igen.

L

Lotta Liljegren

2014-11-01

Mycket konkret med många exempel. En kompakt guide i Jesper Juuls anda.

Lina Zackrisson

2014-03-13

Tänkvärd, hitta sin grej, inget facit. Supersunda idéer.