Hon som tittade in

Wahlberg, Karin

| 2002

Flag from sv

499


Livet på polisstationen i den lilla sydsvenska staden går sin gilla gång, utom för kommissarie Claes Claesson som känner en viss oro inför att på gamla dar bli pappa för första gången. Men han får annat att tänka på när en läkare omkommer efter att ha blivit påkörd under en skidtur. Det som först verkar vara en tragisk olyckshändelse visar sig mer komplicerat när en av mannens före detta arbetskamrater hittas mördad. Kan det vara en slump att två personer knutna till sjukhuset avlidit inom så kort tid? Långsamt klarnar bilden för Claes Claesson och hans kolleger, men när de väl kommer gåtans lösning på spåren är det bråttom om ett nytt mord ska kunna förhindras. Efter succédebuten Sista jouren kommer nu läkaren...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2017-11-07

Betyg

Ointressant till tusen. Torsten Wahlund läser bra, men boken ger mig nada.
Slutbetyg, en 1:a!

A

Anna Jensen

2016-04-20

Betyg

Pallade inte att läsa klart och kommer inte ge mig på fler av hennes böcker heller...

Cindy Kempe

2016-01-13

Betyg

Rätt spännande historia, men betyget dras ner av att den känns så fylld av fördomar av olika slag. Att så många (även de som inte är i sjukhusmiljö) har medicinsk utbildning/bakgrund känns lite överdrivet också. Då författaren är läkare känns det som ett behov av att få använda sina kunskaper och erfarenheter alldeles för mycket.

A

Anne Hansson

2015-03-07

Betyg

Ännu en rea bok och med liv och lust sätter jag igång att läsa och förväntar mig nya persbektiv, men tyvärr så kommer dom inte, boken är bra men inte så bra som jag vill att den skall vara.

Karin Jonsson

2012-07-20

Betyg

Inte bästa boken serien, för förutsägbar, men den tog sig mot slutet. Gillar du Camilla Läckberg kan du läsa dem ändå. Böckerna är i samma stil, dvs om kommisarie Claes och läkaren Veronikas privatliv med olika brott i varje som berör dem båda.

Kitty Cat

2012-07-19

Betyg

Inte det minsta spännande med en ointressant handling. Mossigt skriven.

Carina Svensson

2012-04-30

Betyg

Boken är lättläst, men det är ingen direkt spänningsroman. Här får man även många inblickar i både sjukhusmiljön och i personernas privatliv. Jag har "lärt känna" karaktärerna och vill gärna veta hur det går för dem även i fortsättningen.

P

Pernilla Ohlsson

2011-08-21

Betyg

Denna var ännu bättre än "Sista jouren". Svår att lägga ifrån sig - läste ut den på ett par kvällar. :-)

Merete Madsen

2009-10-11

Betyg

Jag gillar hennes böcker, de är som bomull sköna att läsa om...

Sofia Åkerberg

2009-09-01

Betyg

Sådär, måste jag säga. Visst är boken välskriven och det känns väl förhållandevis fräscht att den inte rymmer ett kriminalmysterium i sedvanlig mening. Möjligen kan det bero på att jag parallelläste denna med Polis, polis potatismos (jämförelser med S&W blir ju alltid orättvisa) men den kände väldigt pratig. Utläggningarna om vad varje karaktär känner och tycker vid varje enskilt tillfälle om allt och ingenting engagerar helt enkelt inte så mycket.

K

Karin Karlsson

2009-07-10

Betyg

Jättebra, svår och släppa.