Hjärtats gömda kammare

Gréen, Anders

| 2024

Flag from sv

3


Finns även som ljudbok på https://www.slug-nest.com/category/hj%C3%A4rtats.Phil Goodman lever ett gott liv och har ett välbetalt arbete. Han är chef för Riksbankens filial och ansvarig för delar av den nationella guldreserven. Men bortom den hektiska vardagen har fritiden gått i stå. Phil saknar en god vän att prata med. Sambon, perserkatten Schabo, är visserligen trevligt sällskap men har sällan något att tillägga i diskussionerna. Under en händelserik sommar möter Phil nya och gamla bekantskaper. Han lär känna dolda sidor av sig själv och påbörjar en förändring mot det okända. Hjärtats gömda kammare är en underhållande, varm och dramatisk berättelse om en man i övre medelåldern som glömt bort att lyssna till sitt hjärta.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Fjärde romanen av Gréen som jag läst. Detta är en annan typ av historia än de andra, men med en underfyndig ton speglad genom olika karaktärer. Men även i denna historia finns djupet i form av en sökande människa. Hade stor behållning av denna.

Betyg

Hade inga förväntningar när jag började läsa den här. Men herregud, den fick mig snart att baxna. Underbart läsflyt och en engagerande story med glimten i ögat.

Betyg

Karaktärskartan har en imponerande bred spännvidd, allt från det tragiska till det komiska. Välskrivet, tänkvärt drama med humor.