Högtid : från påsk till jul

Ekengren, Stefan

| 2019

Flag from sv

0


"Den här boken är en fullträff; så personligt skriven, vackra bilder och underbara recept." - Svensk Damtidning "Rätterna i boken ser väldigt härliga ut, men den absolut största behållningen är Stefan Ekengrens egna betraktelser om rätter och traditioner." - Mer Smak Maten vi äter under årets högtider är livsviktig. Det är kultur på absolut högsta nivå och för mig på blodigaste allvar. Och det är samtidigt både sjukt härligt och hemskt betungande. Det finns ju så många måsten och individuella favoriter. Stefan Ekengren reder ut begreppen kring våra traditionella svenska högtider och ger dig både klassiska och nya recept. Inför varje högtid får du hjälp med planering och förslag på arbetsordningen. Hur långt i förväg går det till exempel att grava laxen, rulla köttbullarna eller baka påsktårtan? I påskkapitlet varvas recept på fyllda ägghalvor, pocherade ägg och ugnsomeletter...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok